Sağlık Memurunun burnunu kırdılar

Sağlık Memurunun burnunu kırdılar

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları hastanesinde çalışan Sağlık Memuru Savaş Balcı acil servisde görevi başında tartıştığı hasta yakını tarafından darp edildiği iddia edildi Aldığı kafa darbesiyle sağlık memurunun burnu kırılırken, olaya karışan ve kardeş oldukları belirtilen şüpheliler polisin takibi sonucunda yakalandı. Trabzon Ahi Evren Göğüs  Kalp Damar Hastalıkları Hastanesinin acil servisinde önceki gün yaşanana olayda enjeksiylon yaptırmak için acil servise gelen iki kardeşten biri Savaş Balcı'ya kafa attı. Bunu üzerine beyaz kod verildi. Beyaz kod verilmesinin ardından iki kardeş olay yerinden kaçtı. Polisin takibi sonucu iki kişi gözaltına alındı.

SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI.

Yaşanan saldırı Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesinin bahçesinde bir basın açıklaması ile kınadı. Açıklamaya saldırıya uğrayan ve burnu kırılan Savaş Balcı’nın yanısıra, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta,  Hastane Başhekimi Dr. İsmet Durmuş, Başhekim Yardımcısı Levent Karanis, Yavuz Selim Kemik Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Atalı, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Aydın, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mustafa Serdar  ile hastane çalışanları katıldı. Konuyla ilgili bugün ise saldırıya uğrayan Balcı’nın temsilcisi olduğu, Türk Sağlık Sen Trabzon Şube Başkanı Mustafa Serdar'da bir açıklama yaptı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105