Sağlıkçılar yıprandı

 Sağlıkçılar fazla mesai yaparak üvey evlat muamelesi görüyor. Sağlık Mil-Sen Trabzon İl Başkanı Mustafa Taç, pandemi döneminde sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Sağlık çalışanlarının mesai saatlerinde fazla artış olduğunu söyleyen Taç, sağlık çalışanlarının bu süreçte çok yıprandığını ve üvey evlat muamelesi gördüklerini belirtti.

“HEM PSİKOLOJİK HEM MANEVİ ÇOK YIPRANDILAR”

Sağlık Mil-Sen Trabzon İl Başkanı Mustafa Taç, sağlık çalışanlarının pandemi döneminde yaşadığı sorunlara değindi. Sağlık çalışanlarının süreç içinde yıprandığını vurgulayan Taç, “En son gelen kapanma ile birlikte sağlıkçılar çok bunaldı. İzin yok, istifa yok. Eleman eksikliklerinden dolayı mesailerin iki katı çalışma oluyor. Herkes 140 saat çalışırken, sağlık çalışanları her ay 200-250 saat çalışıyorlar. Bu da sağlık çalışanlarını hem psikolojik hem de manevi olarak çok yıprattı. Sağlık çalışanları şuan da üvey evlat muamelesi görüyor. Sağlık-Sen ve Memur-Sen gibi yetkili sendikalarında bu konuda hiçbir çalışması yok. Sağlık çalışanları sabırlı olsunlar. Güzel günler gelecek ve Sağlık Mil-Sen olarak bütün ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret edeceğiz. Ve hep beraber başaracağız.” açıklamalarında bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.