Sahipsiz köpeğe sahip çıkınca...

CAMİDEN ANONS YAPTIRDI

Trabzon'un Kaşüstü Mahallesinde yaşayan ve hayvanlara bakarak yaşamı sürdüren Osman Demir, kapısının önüne gelen sahipsiz kangal köpeğini bağlayarak, bakmaya başladı. Demir bu sırada köpeğin sahibini bulmak için camiden anons yaptırdı. Bu sırada ortaya çıkan Deniz E. köpeğin sahibi olduğunu ileri sürerek, köpeği Osman Demir'den istedi. Buna inanmayan Osman Demir köpeği vermeyince, ikili arasında tartışma çıktı. Deniz E. köpeği Osman Demir'den almayı başaramadı.

ARACINDA HASAR OLUŞTU

İntikamını almak isteyen Deniz E., Osman Demir'in 61 AY... plakalı aracı önce kaportasını çizdi, camlarını kırdı. Aracı sprey boya ilel boyadığı iddia edilen Deniz E., aracın lastiklerini kesti. Osman Demir, köpeği Deniz E.'ye verme kararı aldı. Bunun üzerine Deniz E., Osman Demir'den 5 bin TL istedi. Deniz E., Osman Demir'i parayı getirmemesi halinde köpeğin kulübesine bağlamakla tehdit etti.

KÖPEĞİ VERMEDİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Bir yıl süreyle köpeğe bakan Osman Demir çareyi şikayetçi olmakta buldu. Aracında 17 bin TL hasar oluştuğu ileri süren Osman Demir, Deniz E.'nin malına zarar verdiğini ve kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Savcısı Dilek Öner, şüpheli hakkında mala zarar verme, hakaret ve tehdit iddiasıyla dava açtı. Savcı Öner, şüpheli Deniz E.'nin bir yıldan 7 yıla kadar hapsi talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.