Şalpazarı ilçesinde 18 koronavirüs vakası!

Şalpazarı Belediye Başkanı Ferik Kurukız, doğal beslenme sonucu bölge insanının koronavirüse yakalanmadığını söyledi.  

İSTANBUL’DAN GELDİ, BULAŞTIRDI

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ilçedeki vaka sayılarıyla ilgili bilgi verdi.. Basın toplantısında konuşan Kurukız, İstanbul'dan gelen bir vatandaştan 18 kişiye koronavirüs yayıldığını son iki gündür ise yeni vaka görülmediğini söyledi.

AĞASAR BALI’NIN ETKİSİ VAR

Başkan Kurukız "İlçemizin doğası, doğal beslenmesi ve dillere destan Ağasar Balı’nın da etkisi ile koronavirüs vakası görülmemişti. Geçen hafta başında İstanbul’dan ilçemize gelen bir vatandaşımızın testleri pozitif çıktı. Ailesi ve çevresi karantinaya alındı. Bir kişinin çevreye yayması ile sayı 18 oldu. Alınan tedbirlere ilçemiz harfiyen uydu. İlçemizde son iki gündür de pozitif vaka yok. 18 kişi içinden kimse yoğun bakımda değil hastanede tedavideler, hepsinin durumu da çok iyi." dedi.

Anahtar Kelimeler:
BelediyeşalpazarıVaka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.