'SANA ETEK GİYDİRECEĞİM' DEDİ! VURDU ÜZERİNE ETEK ATTI

Trabzon’da şok olay! Sana etek giydireceğim dedi, olanlar oldu! Vuruldu üzerine etek atıldı

Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nde meydana gelen kurşunlama olayının ardından çok ilginç bir hesaplaşma çıktı. M. isimli şahsın iş yaptığı H. isimli şahıs arasında bir süre önce başlayan kavga yerini kurşun seslerine bıraktı.Aralarında malzeme alış verişi yüzünden tartışma çıkan H. adlı kişi, M.’yi arayarak ‘Malzemelerimi getir yoksa sana etek giydiririm’ dediği ve ikilinin arasında büyük bir tartışma çıktığı öne sürüldü. Bir süre sonra M. isimli şahıs, Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi’ndeki çay ocağına giderek H.’yi silahla ayağından vururken yanında getirdiği eteği ise üzerine atıp, ‘Bana etek giydirecektin, al giy şimdi’ dediği belirtildi.

Çevredeki vatandaşlar yaralı şahsın yarasına tampon yapıp sağlık ekiplerini ararken, olay yerine gelen ambulansla yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.M., olayın ardından polis ekiplerine teslim olurken, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105