SATILMAYACAK... İKİNCİ ŞUBE ARANIYOR...

Satılacağı konuşulurken...

Trabzon İmperial Hastanesi 2. şubesini açmak için hareket geçti..İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, İmperial Hastanesi'nin ikinci şubesini açmak için çalışmaların sürdürüğü söyledi.Düzenlenen basın toplantısında Çelebi, şu ifadelere yer verildi:

“İMPERİAL SATILIYOR DEMEK KOMİK OLUYOR”

Trabzon''da 2007 yılında açılan ve bölgenin en büyük özel hastanelerinden biri olan İmperial Hastanesi’nin amacı topluma hizmet etmek. Nasıl Trabzon'da Trabzonspor bir efsane olmuşsa İmperial bir sibop durumunda.Son zamanlarda İmperial Hastanesi satılıyor efsanesi var. Defalarca anlattık ama birileri kaşıyor. Yorumunu size bırakıyoruz. 140 yatakla günde 1200 hastaya hizmet veriyoruz. Amacımız öncelikle insana hizmet. Maddiyat bu işin ikinci kısmında ama bu işi yürütmek için ekonomiyi iyi yönetmek lazım. 5 ortaklı 51 yönetim kurulu olan hastanemiz zor dönemde bile çizdiği doğru yoldan taviz vermeden, ekonomisini iyi yöneterek bu noktalara geldik. İmperial Hastanesi’nin ikinci şubesini açmak için görüşmeler sürüyor. Biz ikinciyi düşünürken İmperial satılıyor demek komik oluyor.Bu şehrin spor, sosyal, basın, sanat camiasında olan bir İmperial var. Şehirle bütünleştik. Bu bağı kimse koparamaz. Dönem dönem dedikodular oluyor. Resmî ağızdan bir şey olmadan itibar etmemek lazım. 2 yıl boyunca tüm emniyet mensuplarına ücretsiz hizmet vardık. Bu hiç konuşulmadı. 1461 şampiyon alacağı zaman sponsoru İmperial. İdmanocağı Bayan Voleybol takımını sponsor olarak taşıdık. Hekimioglu sağlık sponsoru. Ofspor, Erdoğdu Lisesi Dünya Şampiyonası’na giderken maddi imkanı yoktu. Giderken biz vardık, şampiyon olup geldiklerinde bizden başka herkes oradaydı. Bizim amacımız sadece iyi günde değil her zaman halkımızla beraber olmak. Şehirle bütünleştik. Şehir bize sahip çıktı. Bizi arıyorlar satmayın, orası bizim evimiz diyorlar. Bizim hastanenin en büyük özelliği parası olan da olmayanda hizmet alır, kimse boş dönmemiştir. İkinci hastanemiz için yönetim kurulumuzdan onay çıktı. Bizi alacak olan 1 değil 2 olarak alacak.

“SATMAYA HİÇ NİYETİMİZ OLMADI”

Resmi bir görüşme hiç olmadı. Ara ara talepler gelir. Satmaya hiç niyetimiz olmadı. Zor günlerden bugüne getirdik, neden satalım. Biz orayı çok özel düşünüyoruz. O yapıyı hep birlikte korumamız lazım diye düşünüyorum.

“ŞEHİR HASTANESİ SORUN OLUR”

Trabzon’da yapılması planlanan Şehir Hastanesi ile ilgili soru yöneltilen Başhekim Ömer Faruk Çelik, “Şehir hastaneleri işlevsel değildir. Hastane büyük olmamalı. Şehir hastanesi sorun olur. Hasta kısa sürede işlerini bitirip gitmek ister. ‘Hastaya 1 kilometre git, MR çektir gel’ derseniz gitmez. İmperial Hastanesinde kullandığımız özelliğimiz hız. O gün işini halledecek şekilde. Bizim bu planımız var ama şehir hastanelerinde bu plan gitmez. Diğer şehirlerde bu sorun var. Almanya Hastanelerini küçültüyor, devasa hastane yapmıyor. Hastanelerde yatış süresi çok kısaldı. Hastalar da bunu talep ediyor. Devasa hastane oluşturmanın mantığı yok. Bizim buna ihtiyacımız yok. Büyük hastanelere ihtiyacımız yok.” dedi.

“MEVCUT BİR BİNAYI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Mehmet Çelebi ikinci hastanenin nereye düşünüldüğü yönündeki soruya ise “Mevcut bir binayı değerlendireceğiz” cevabını verdi.Daha sonra hastane müdürü,  teknik konularla ilgili bilgi verdi. 

Anahtar Kelimeler:
Hastaneİmperyal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105