SAVCI İNANMADI SERBEST BIRAKTI


MANZARA İZLEMEYE ÇIKTILAR

Trabzon'da emlakçılık yaparak geçimini sağlayan Sibel A., hafta sonu çalışanı Hasan K.'yı yanına alarak, gece saat 02.00 sıralarında Akyazı mahallesindeki tepeye çıktı. Birlikte şehrin manzarasını izlemeye başladı. İkili araçta oturdukları sırada yanlarına bir başka araç yaklaştı. Hasan K. araçtan inerek, diğer aracın yanına gitti. Hasan K. ile Serdar K., Övül Y. ve Hakan T. arasında çıkan tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. İddiaya göre çıkan kavgada 3 kişi, Sibel A.'yı gasp ettiği ve Hasan K.'nın direksiyonda bulunduğu sırada aracın direksiyonunu uçuruma çevirerek yuvarladı.Yaklaşık 100 metre yuvarlanan araçtan çıkarılan Hasan K., KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Ayağında ve kaburgalarında kırık olduğu belirlenen Hasan K.'nın hayatı tehlikesinin bulunmadığı ileri sürüldü. 

İŞÇİ VE ÇALIŞAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşanan olayın ardından Hasan K. ve Rus uyruklu Sibel A. saldırganlardan şikayetçi oldu. Bölgede inceleme yapan jandarma, Sibel A. ve Hasan K.'nın ifadesini aldı. Saldırganların kafasına silah dayadığını ve altınlarını aldığını belirten Sibel A., "Hasan'ın içinde bulunduğu aracı uçuruma sürmesine sağladılar. Beni gasp ettikten sonra olay yerinden kaçtılar" dedi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, çevredeki lüks evlerin güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. 

JANDARMAYA TESLİM OLDULAR 

Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim olan Serdar K., Övül Y., ve Hakan T. haklarında iddiaların asılsız olduğunu söylediler. Jandarma tarafından sorgulanan şüpheliler Hasan K.'nın araçtan inip yanlarına geldiğini ve alkollü olduğunu belirterek, "'Farları bize ne yakıyorsun' diye sordu. Kasti olmadığı söyledik. Sibel geldi. Geri döneceğimizi anlattık. Küfür etti. Kendisini uyardık. Daha sonra Hasan Sibel'i alarak yanımızdan ayrıldı. Bir süre sonra Sibel araçtan indi. 'Hasan yapma' diye bağırdı. Bizde bağırdık. Fakat araçla uçurumdan yuvarlandı. Bizde korktuk ve olay yerinden kaçtık" diye ifade verdiler. Savcılığa sevk edilen üç şüpheli serbest bırakıldı. Bu arada olayla ilgili bir kişinin arandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.