SEÇİME ÇOĞUNLUK ENGELİ

Şehir Plancıları Trabzon Şubesinde, dün yapılması gereken seçimler çoğunluğun sağlanamaması gerekçesiyle bir hafta ertelendi. Konu ile ilgili açıklama yapan Şehir Plancıları Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen: “Genel kurul cumartesi günü 18 Ocak saat: 09.00 Alemdar İş Hanı’nın da yapılacak. Yeterli sayı sağlanamadığı için yasasa gereği bir hafta sonra toplanacağız.” dedi.

Rekabet değil uyum ortamı

Seçimlerin rekabet ortamında değil uyumlu bir ortamda geçeceğini söyleyen ŞPO başkanı Ercan Şen” Bizim odamızın kente ile ilgili duyarlılığı çok yüksek çok fazla kentle ilgili bir şeyler söylemeye ve yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden biz olalım başkası olur biz onları da destekleriz, şehir plancıları meslek örgütünün Trabzon’daki duruşu budur.” dedi açıklamalarında adaylık süreci ile ilgili de konuşan Başkan Şen, “Bizde aday değiliz aslında bizim seçimlerimizde bu tür adaylık çok söz konusu değil. Herkes yönetim kuruluna aday oluyor, başkanlığın adaylığı olmuyor. Genelde bir rekabet ortamı değil uyuşmacı bir ortam. Seçimden bir gün önceki genel kurul öncesinde ben adayım yönetime talibim gibi bir durum olmuyor. Benimde bizimde bir adaylığımız söz konusu değil. Şuanda sadece görevimizi devam ettiriyoruz o sürece kadar. Genel kurulda da süreç bizi nereye götürürse biz orda devam edeceğiz görev verilirse görevimize deva edeceğiz verilmese odamızı dışardan destekleyeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.