Şehit annesi huzurevi istiyor

Şehit annesi Bedriye Uçar, devletten kendine sahip çıkmasını bekliyor.

DOKTOR KONTROLÜNE İHTİYACI VAR

Trabzonlu şehit annesi Bedriye Uçar, iki oğlundan birini şehit verdiğini diğerinin ise vefat ettiğini belirterek, “Devlet beni huzurevine alsın.” dedi. Halen kızıyla birlikte Beşirli’de bir apartmanın 5. katında ikamet eden, asansörü olmayan binada merdivenleri inip çıkamayan şehit annesi Uçar, “Yoğun rahatsızlıklarım nedeniyle doktor kontrolünde yaşamak istiyorum.” dedi.

ŞEHİDİNİ 30 YILDIR UNUTAMADI

Bahçecik mezarlığındaki şehitlikte yatan oğlu İsmail’i ziyaret eden Uçar, “1990 yılında ve 21 yaşında toprağa verdim. İsmail’im yaşasaydı şimdi bana sahip çıkardı. Aradan geçen 30 yıla rağmen yılda en az üç kez İsmail’imi ziyarete geliyorum. Bugüne kadar devletten hiçbir şey istemedim. Ama artık ihtiyacım var. Huzurevine yerleşmek istiyorum.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105