Sektör sorunlarını konuştu

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Karadeniz Bölgesi'ndeki oda-borsa başkanları katıldı. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede turizm başta olmak üzere sektörlerin taleplerini ve çözüm önerilerini yetkili makamlara ulaştırılmak üzere TOBB Başkanı'na iletti.

HACISALİHOĞLU SEKTÖRLERİN TALEPLERİNİ İLETTİ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede turizm başta olmak üzere sektörlerin taleplerini ve çözüm önerilerini yetkili makamlara ulaştırılmak üzere TOBB Başkanı'na iletti. Hacısalihoğlu’na ilettiklerini söyledi. Salgın sürecinin ilk anından itibaren TTSO üyelerinden gelen her türlü talep ve çözüm önerisini TOBB aracılığıyla bakanlıklara ilettiklerini ve iletmeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan Hacısalihoğlu, çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.

HÜKÜMETE DESTEK VERDİ

Salgın konusunda, hükümetin bir yandan sağlık alanındaki tedbirleri alırken, diğer taraftan da ekonomiyi canlı tutacak önlem paketlerini hazırlayıp uyguladığını anlatan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: “Çok şükür, şimdi normalleşme sürecini konuşmaya başladık. Biz, TOBB olarak ekonomi için hazırlanan destek paketlerine katkı sağladığımız gibi, şimdi de normalleşme sürecinin planlanmasına da katkı sağlıyoruz. Kuşkusuz burada, sağlık ile geçim arasındaki dengeyi ayarlamamız gerekiyor. Normalleşme sürecini de iyi planlanmış bir şekilde yürüttüğümüz takdirde, bu süreci en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum. İnşallah bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.