Şerefsiz sözüne suç duyurusu

SANATÇI ŞİKAYETÇİ OLDU

Sinop'ta 2013 yılında dönemin BDP milletvekillerine yönelik yapılan saldırının ardından Volkan Konak, "Siyasi ikbal bekleyenlerin toplumu germeleri böyle sonuçlar doğruyor. O insanlar Sinop'a da gitmeli, Artvin'e de gitmeli, Trabzon'a da gitmeli. Maçka'da benim evimde de kalmalı" diye açıklama yapmıştı. Trabzon'un Maçka İlçesinde Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik'in şehit olduğu saldırının ardından Konak'ın söylemleri yeniden gündeme geldi. Neşe Ş.'nin sosyal medya sayfasında bu paylaşımını gören Mehmet Verep, 'şerefsiz' diye yorum yaptı. 

BEN HAKARET ETMEDİM 

Bunun üzerine sanatçı Volkan Konak, avukatı aracılığıyla Mehmet Verep hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Maçka İlçe Jandarma Komutanlığı'na davet edilen Mehmet Verep'in ifadesi alındı. Mehmet Verep, "Volkan Konak,"Eğer bu sözleri söylemişse, sözümün arkasındayım. Ben kimseye hakaret etmedim. Küfür etmedim. Akçaabatlı bir hanımefendinin paylaşımının altına yorum yazdım" dedi. Bu arada konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.