ŞEYDA BAŞHEKİM  GURBETTEN AĞLATTI

Siirt’in Eruh İlçesi’nde yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düşen Trabzonlu Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan’ın hemşerisi Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şeyda Kayhan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yürekleri dağladıSiirt’in ilk kadın Başhakemi olan ve yaptığı yardımlarla gündeme gelen Dr.Şeyda Kayhan, yaralı askerleri dinledi, fotoğraflarını ise sosyal medya hesabından paylaştı.

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Instagram sayfasında yaralı askerlerin ziyareti sırasında çekilmiş fotoğrafları paylaşan Dr. Şeyda Kayhan, şehidimizin fotoğrafının altına ise, “Ağla Türkiye, ağla Trabzon şehidimiz var. Gece gelen her telefon yüreğime iner benim. Memleketimden ailemden acı haber var diye. Daha büyük acı varmış meğer. Mayına basmış aslan parçası, dağ gibi vücudu dayanamamış. Yine de uğraştık, yine de Azrail’e ‘bekle’ dedik. Olmadı. Elimizden kayıp gitti, tutamadık. Komutanı anlattı az önce, arazide herkes dinlenirken yorulmadan kaya kaldırmaya devam edermiş, Bahattin kardeşim. Sonra hocası, hocam aradı ağlayarak ‘yapma dedim, gitme dedim, dinlemedi. Aşkla yaptı bu görevi’ diye. ‘Allah var, gam yok’ yazan kompozit başlığına, gülüşüne, duruşuna, heybetine kurban olunası çocuk kurban oldu vatan için, bayrak için, bizim için. Sardık al bayrağa, memlekete bir kahraman gönderiyoruz. Selam dur Türkiye, Selam dur” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şeyda Kayhan operasyonda yaralanan askerleri de ziyaret etti, fotoğraflarını paylaştı. Dr. Kayhan o fotoğrafların altına ise unları yazdı: “Her karış toprağına canımızı veririz, yine gereksin yine gideriz’ diyordu aslan parçası bizim için ‘toprak’ ne demek onu anlatıyordu. Gözlerimiz dolu dolu, gururla onurla, hayranlıkla dinledik. Daha 2 gün önce mayına basmış, ölümden dönmüş, arkadaşını şehit vermiş bir Türk askerinin duruşudur” maneviyatı, vatan sevdasıdır bu. Başka da hiçbir yerde duyamaz, göremezsiniz bu duruşu. Çok şükür”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105