Sibel Can'ın aşkı belgelendi! Teknede romantik anlar...

Spiker Buket Aydın ile ilişkisine nokta koyan Emir Sarıgül'ün adı bir dönem yine aşk yaşadıkları konuşulan güzel şarkıcı Sibel Can ile anılıyor. Dün ortaya atılan ve magazin kulislerinde dolaşan Emir Sarıgül ile Sibel Can aşkı iddiası bomba etkisi yaratmıştı. Sibel Can'ın Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı belgelendi. Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün tekne kaçamağından görüntüler ortaya çıktı. Dün yaptığı açıklama ile aşk haberlerini kesin bir dille yalanlayan Emir Sarıgül'e göndermeli yanıt ise eski sevgilisi Buket Aydın'dan geldi. İşte Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün aşkının belgesi olarak gösterilen romantik tekne sefası...Magazin gündemi bu aşkı konuşuyor! Sibel Can ile Emir Sarıgül aşkı belgelendi!

Spiker Buket Aydın ile ilişkisine nokta koyan Emir Sarıgül'ün adı bir dönem yine aşk yaşadıkları konuşulan güzel şarkıcı Sibel Can ile anılıyor.Dün ortaya atılan ve magazin kulislerinde dolaşan Emir Sarıgül ile Sibel Can aşkı iddiası bomba etkisi yaratmıştı.Sibel Can'ın Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı belgelendi. Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün tekne kaçamağından görüntüler ortaya çıktı.Dün yaptığı açıklama ile aşk haberlerini kesin bir dille yalanlayan Emir Sarıgül'e göndermeli yanıt ise eski sevgilisi Buket Aydın'dan geldi.

İşte Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün aşkının belgesi olarak gösterilen romantik tekne sefası...

Emir Sarıgül'ün adı bir dönem yine aşk yaşadıkları konuşulan Sibel Can ile anılıyordu. Can'ın, Emir Sarıgül ile Göcek'de yaptığı tekne tatilinden görüntü yayınladı.Fotoğraf, Emir Sarıgül ile Sibel Can'ın birlikte tatil yaptıklarını gözler önüne serdi.

SARIGÜL YALANLAMIŞTI

Şarkıcı, önceki gün TV çekimi için İstanbul'a dönmüştü. Sarıgül, bir gün önce Sibel Can'la tatil yaptığı iddialarına, "Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler. Onları Allah'a havale ediyorum." demişti. Sarıgül, 11 yıl evli kaldığı Fatoş Altınbaş'dan iki yıl önce boşanmıştı.

Kariyerine odaklanmak isteyen Buket Aydın, Sarıgül'ün "Çalışma, gel hemen evlenelim" baskılarına dayanamayıp ayrılık kararı aldıklarını söylemişti.

Yaşanan gelişmenin ardından Buket Aydın Instagram paylaşımıyla dikkat çekti.

Buket Aydın'ın bu paylaşımı Sibel Can'la tatilde olduğu ileri sürülen Emir Sarıgül'e gönderme olarak yorumlandı.tv100'ün haberine göre demir attıkları koyda çevredeki tekneler tarafından görülen ikili, deniz ve güneşin keyfini çıkardı

Daha önce de adı Emir Sarıgül ile aşk dedikodularına karışan Sibel Can, "Böyle bir durum söz konusu değil." demişti.

Ancak ünlü şarkıcıdan, aşk görüntüleri ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.