ŞOFÖRLER ‘DAMPER’ KALDIRDI

Trabzon’da karayolu taşıma firmalarının Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi'ne (U-ETDS) veri girme zorunluluğu ve sayısal takograf ünitelerindeki verilerin gönderilmesi uygulaması ile mazot fiyatlarındaki artışa tepki gösteren 50 ağır vasıta şoförü eylem düzenledi. Yomra ve Akçaabat sahil yolunda konvoy halinde eylem gerçekleştiren şoförler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendiler.

ŞOFÖRLERDEN MAZOT VE TAKOGRAF EYLEMİ

Trabzon'da 1 Ocak’ta zorunlu hale getirilen “dijital takograf” uygulamasını protesto edildi. Şehir merkezinde toplanan yaklaşık 50 araçlık tır ve kamyon sürücüleri, Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) ve Dijital Takograf uygulamasının kendileri için büyük zorluklar getirdiğini ve yürürlüğe giren kanunun geri çekilmesini istedi. Mazot fiyatlarındaki artış nedeniyle de eylem gerçekleştiren ve konvoy halinde şehir merkezinde eylem yapan tır ve kamyoncular, Beşirli’de basın açıklaması düzenledi.

CUMHURBAŞKANINA SESLENDİLER

Trabzon’da 50 kadar ağır vasıta şoförü, takograf ve mazot eyleminde artan şartlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. Yaptırdıkları pankartları araçlarının önüne yerleştiren şoförler, “Kamyoncu esnafının feryadı. Duy sesimizi reis. Taşımacılık ölüyor.” biçimde çıkışlarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonElektronikTakoğraf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.