Sorulan sorular görevi yerini değiştirdi

6 İLDE 10 ŞÜPHELİYE GÖZALTI KARARI

FETULLAHÇI Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen ankesör soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüphelilere skandal sorular sorduğu iddia edilen nöbetçi hakim K.K. için HSK harekete geçti. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ içerisinde ankesörlü telefon kullandığı tespit edilen 10 şüpheliye yönelik 6 ilde operasyon düzenlendi. Şüpheliler ilk gözaltı süresinin uzatılması amacıyla adliyeye sevk edildi.
İŞTE HAKİMİN SORDUĞU O SORULAR

FETÖ şüphelilerine “Polis size herhangi bir şey imzalattı mı? Herhangi bir fiziki zorlama yaşadınız mı? Gözaltı süresinin sonunda savcılığa sevk edildiğinizde yine sizin ifadelerinizi ben alacağım. Ben hakkında bir ifade olan kişiyi tutuklamam”şeklinde sorular sorduğu iddia edilen  hakim K.K. hakkında tutulan tutanak, HSK’ya iletildi. HSK soruşturma başlattı. Hakim H.K. Sulh Ceza Hakimliği görevinden alınarak, 1.Ağır Ceza Mahkemesi’ne üye olarak atandı.

Anahtar Kelimeler:
FETÖHSKAnkesörşüphe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105