ŞPO’DA GENEL KURUL BİTTİ

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Yapılan genel kurula tek listede gidilirken, seçilen yönetim kurulunun kendi içindeki toplantısının ardından odanın yeni dönemdeki başkanı belli olacak. Öte yandan odanın mevcut başkanı Ercan Şen, hangi isimler olursa olsun şubelerinin Trabzon ve kent hassasiyetiyle çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

BİRLİK MESAJI VERDİ

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesinin mevcut başkanı Ercan Şen, genel kurul süreçleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şen, yaptığı açıklamada, “Trabzon Şubemizin 5.Olağan Genel Kurulunu tamamlamış bulunmaktayız. Verimli bir genel kurul olduğunu düşünüyorum. Gelecek dönemde odamız, meslektaşlarımız, meslek alanımız, kentlerimiz, kırsalımız, yaşam alanlarımız, yaşamımız ve tüm yaşayanlar açısından daha iyi gelişmeler olacağı kanısındayım. Yeni dönemde görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreçte meslektaş adaylarımız ve üyelerimizin daha katkı sağlayan ve katılımcı olan bir yaklaşımda olmalarını temenni ediyorum. Bugün genel kurula katılan, katkı koyan, bizlerle, odayla birlikte olan, ortak dertleştiğimiz tüm delegasyona, misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Çeşitli nedenlerle aramızda olmayan üyelerimizi de ilerleyen zamanda aramızda görmek dileğiyle sevgiyle kalın.” dedi.

YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

Başkanın seçileceği TMMOB ŞPO Trabzon’un yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Ercan Şen, Uğur Kasımoğlu, Timur Yıldırım Kara, Ümit Dursun, Adem Tanrıver, Fatih Ayaz, Sena Tütüncü.

Anahtar Kelimeler:
şehirTMMOBŞPO
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.