SUİÇMEZ’E RAKİP OLDU  

Trabzon Barosu iki adayla seçime gidiyor

Trabzon Barosu’nda seçime günler kala Başkan Sibel Suiçmez’e rakip çıktı. Avukat Mahmut Yazıcı, sosyal medya hesabından adaylığını açıkladı.

BARO SEÇİMLERİNDE İKİ ADAY VAR

Trabzon Barosu’nun seçimlerinde iki aday yarışacak. Baro Başkanı Sibel Suiçmez’in bu sefer rakibi Avukat Mahmut Yazıcı oldu. Suiçmez'in yönetim listesinde bazı değişikliklere gideceği öğrenilirken, Yazıcı’nın ekibinde ise genç avukatların yer alacağı ileri sürüldü. Kılıçların çekildiği seçimde eski başkanlar taraflarını belirlerken, gözler AK Partili avukatlara çevrildi. Önceki seçimde Başkan Sibel Suiçmez ile yol arkadaşlığı yapan birçok avukatlar ise saf değiştirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Günlerdir aday olacağı konuşulan Avukat Mahmut Yazıcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Suiçmez’e rakip oldu. Yazıcı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Meslektaşlarım ile yapmış olduğum görüşmeler neticesinde, onların teveccüh ve teşvikleriyle, sorunlarımıza çözüm üretilmesi ve mesleğimizin itibarının yeniden hak ettiği seviyeye çıkartılması için görev almaya, Trabzon Barosu Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Trabzon Barosu uzunca bir süredir kurumsal anlayıştan uzak, hiçbir proje üretmeyen, genç meslektaşlarımız başta olmak üzere üyelerinin sorunları ve ihtiyaçları ile ilgilenmeyen, kaynaklarını sorumsuzca tüketen, kararlarını anlık ve kişisel tercihler ile veren, farklı görüş ve önerilere kapalı hatta tahammülsüz bir anlayış ile yönetilmektedir. Mesleğin itibarını yeniden kazanmak ve meslektaşlarımızın mesleki ve ekonomik sorunları ile mücadele etmeyi koyan, Baro yönetimini tabana yayan, paylaşımcı, ayrıştırmayan, ertelemeyen, ötelemeyen, çalışması hatta toplanması dahi engellenen komisyonlarını bağımsız ve etkin olarak yeniden hayata geçiren, kazanımlarını meslektaşlarının hizmetine sunan, kaynaklarını yalnızca meslek ve meslektaşı için kullanan, hesap verebilen, genç meslektaşlarına ekonomik ve mesleki anlamda destek olan, ortak akıl ile hareket eden, kucaklayıcı ve her şeyden önemlisi meslektaşları ile arasına ördüğü duvarı yıkıp güçlü köprüler kuran bir Trabzon Barosu ideali ile bu onurlu göreve talip olduk”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105