THY=Daha çok para

Uçaklar dolmayınca maliyetine uçuşları kaldıran THY perişan ediyor

Trabzon’a en pahalı uçuşu gerçekleştiren THY şimdi de ‘Uçaklarım dolmuyor’ gerekçesinin arkasına saklanarak, çok sayıda Ankara uçuşunu iptal etti. Pegasus’a ait yolcu uçağının Trabzon’da pistten çıkmasının ardından Pegasus’a küsen Ankara yolcusu THY’ye yöneldi. Ancak Ankara uçuşlarını Anadolu Jet markasıyla sürdüren THY her şeyi paraya endeksledi.

Hem ‘Dolmuyoruz’ Diyor

Ramazan ayından önce Ankara’ya günde 6-7 sefer düzenleyen Anadolu Jet uçaklarının doluluğu her zaman yarıdan çoğu geçiyordu. Ancak THY yeterince kar etmiyorum gerekçesiyle sefer sayılarının çoğunu iptal tti. Bazı günler ikiye indirdi. Ya da İstanbul aktarmalı sisteme kaydırdı. THY ‘önce hizmet’ prensibini, ‘önce daha çok para’ ya çevirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105