TOKİ Trabzon'da 93 konut ve 11 dükkan yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon’un Şalpazarı ve Ortahisar ilçelerinde toplamda 93 konut ve 11 dükkan yapmak için ihaleye çıkıyor. 

 Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon’da yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Dereköy Mahallesinde 53 adet konut yapılacak. TOKİ Başkanlığı “Şalpazarı İlçesi, Dereköy Mahallesi 53 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi” için 20 Ağustos 2021 tarihinde ihalesi TOKİ Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacak.  Yapılacak ihale sorasında işin süresi yer tesliminden itibaren 450 gün olarak ifade edildi. 

Bir diğer konut projesi ise Bahçecik Mahallesinde gerçekleşecek. Bahçecik Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 40 adet konut ve 11 adet dükkan yapılacak. Buna göre; “Bahçecik Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 40 Adet Konut ve 11 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi  için 02 Eylül 2021 tarihinde ihale yapılacak. 
TOKİ Başkanlığı Toplantı salonunda yapılacak ihale sonrasında işin süresi ise yer tesliminden itibaren 450 gün olarak kaydedildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105