TONYA SÜT YOLUNA DEVAM EDİYOR

Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde gerçekleştirilen Türkiye Kooperatifler Fuarı dün Ankara’da açıldı. Ankara'da ATO Congresium'da düzenlenen fuarda yurtiçi ve yurtdışından birçok kooperatifi ağırlandı. 5 Aralık’ta başlayan ve 8 Aralık’ta sona erecek olan fuarda Tonya Süt Kooperatifi yerini aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Başkanı Muammer Niksarlı, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora Tonya Süt Kooperatifi’nin standını ziyaret etti. Coğrafi İşaretli Tonya Tereyağı’na ve Tonya Süt Kooperatifi ürünlerine büyük ilgi olurken, Milletvekili Cora da standı ziyaret edenlerle yakından ilgilenerek ürün satışı yaptı. Cora, Tonya Süt Kooperatifi’nin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntıları geride bırakarak emin adımlarla yoluna devam ettiğinin altını çizdi.

TONYA SÜT’E HEP BERABER SAHİP ÇIKMALIYIZ

Tonya Süt Kooperatifi’nin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntıları geride bırakarak emin adımlarla yoluna devam ettiğinin altını çizen Milletvekili Cora, “Kooperatifimizin daha iyi noktalara gelebilmesi için herkesin sahip çıkması ve özellikle üreticilerin ürünlerini kooperatife vermesi gerekmektedir. Kooperatifimizin gerek mal, gerek üretim kalitesi gerekse de ürünlerinin coğrafi işaretli olması nedeniyle marka değerinin ülke çapında bilinir olması Pazar sorununu ortadan kaldırmaktadır. Ticaret bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı’na Trabzon’dan davet edilen birkaç kooperatiften birisi olması ve Türkiye genelinde 171 kooperatif arasına girmesi büyük bir başarı öyküsüdür. Gelinen bu süreçte kooperatifimizi istismar konusu olmaktan çıkarıp hep birlikte sahip çıkarak hak ettiği daha iyi noktalara gelmesine yardımcı olmak herkesin vazifesidir” dedi.

“VEKİLİMİZ SALİH CORA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Tonya Süt Kooperatifi Başkan Vekili Yunus Tekin Baki, böylesine önemli bir organizasyonda yer almanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Ürünlerimize büyük rağbet ve talep var. Fuarda 171 kooperatif arasında Tonya Süt Kooperatifi ürünleri ile ön plana çıkmıştır. Müşterilerimizden yeni siparişler aldık. AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Av. Salih Cora’nın fuar etkinliğine katılarak standımızı ziyaret etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kooperatif yönetimine seçildiğimiz günden beri Sayın Vekilimiz desteğini bizlerden hiçbir zaman esirgememiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiTonyaSütYUNUSCora
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.