Trabzon'a dört yeni bina

Balta “Güven veren, erişilebilir adalet prensibiyle yargı teşkilatı güçleniyor. Trabzon’da yapımı tamamlanan ve yeni açılacak adliye binaları ile adalet hizmetinin standartlarını yükseltecek. Hayırlı olsun” dedi

Trabzon’da en büyük bedelli Adliye Binası projesi Merkez Adalet Binası oldu.. Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesinde 2008’de yapımına başlanan ve 2013 yılında hizmete açılan Merkez Adalet Binası toplamda 28 milyon 500 bin TL’ye mal oldu.  2009’da yapımına başlanan ve 2010 yılında tamamlanan Merkez Adli Tıp Binası ise 6 milyon 300 bin, Trabzon Valiliğinin karşısında yer alan eski Adliye Binası ve yeni Bölge Adliye Binası ise 4 milyon 500 bin TL’ye restore edildi.  2010 yılında yapımına başlayan ve 2011 yılında tamamlaman sürmene Adalet Binası ise 1 milyon 400 bin TL’ye mal olduğu ifade edildi.  Bu yıl hem yapımına başlanıp bitirilecek olan projelerin ise Araklı, Of, Vakfıkebir ve Akçaabat Adalet Binaları olduğu kaydedildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.