Trabzon'a şehit ateşi düştü

Trabzon'a tam 1 yıl aralıkla ikinci şehit haberi geldi. Bugün Bitlis'te düşen helikopter kazasının ardından 11 şehidimiz ve 2 yaralı askerimiz olduğu öğrenildi.Şehitlerden birinin Trabzonlu Yüzbaşı Tayfun Kureş olduğu belirtildi.Trabzon'da acı tesadüf olarak 1 yıl önce aynı gün bir şehit haberi daha gelmişti. 4 Mart 2020 tarihinde Suriye'nin İdlib kentinde, rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer, Trabzon'da toprağa verilmişti.1 yıl sonra aynı gün gelen şehit haberi ise herkesi yasa boğdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail SONAY 3 yıl önce

Rabbim şehadetinizi kabul ve makbul eylesin inşaAllah mekanları cennet olsun inşaAllah yaralı gazilerimize Acil şifalar diliyorum Türkiyemin başı sağ olsun