Trabzon Ahıskalıoğlu'na ağlıyor

Trabzon’un tanınan ve sevilen iş insanlarından Tad Pizza’nın sahibi Sebahattin Ahıskalıoğlu hayatını kaybetti. Ahıksalıoğlu’nun ölüm haberini duyuran yeğeni, amcasının en sevdiği gün 29 Ekim’de hayatını kaybettiğini duyurdu. Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve uzun bir süredin tedavi gören, şehrin tanınan ve sevilen iş adamı Ahıskalıoğlu, bugün hayatını kaybetti. 
 Ahıskalıoğlu’nun cenazesi namazı 30 Ekim Cuma günü saat 14:00’da İskenderpaşa Camiinde kılanacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek. 
Ahıskalıoğlu’nun ölüm haberini duyuran yeğeni Emre Ahıskalıoğlu, “Amcam sebahattin Ahıskalıoğlu’nu en sevdiği gün olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz” ifadeleriyle duyurması herkesi duygulandırdı. gazete61 ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerini baş sağlığı dileriz

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.