Trabzon Büyükşehir ile ilgili konuştu!

MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Trabzon Büyükşehir ile ilgili konuştu!

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Trabzon’da son dönemde tartışma konusu olan Trabzon Büyükşehir Belediyesindeki görevden alma ve atamalarla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından görüşlerini paylaşan Tarım, “Araştırma, sorgulama ve bilgi alma konusunda MHP’nin üzerinde başka bir siyasi hareket yoktur. Bu yönümüzü harekete geçirerek görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızın bizi bilgilendirmeleri sonucunda Trabzon adına umudumuz artmıştır” ifadelerini kullandı. 

NAMUSLU VE DÜZGÜN… 

Tarım, “Cumhur ittifakı kapsamında desteğimizi kayıtsız, şartsız verdiğimiz sayın Murat Zorluoğlu’nun adaleti, liyakatı önemseyen, güven esaslı düzgün ve namuslu insanlarla çalışma arzusunu hayata geçirme gayretlerini görüyoruz ve çok önemsiyoruz.  Buradan MHP Trabzon İl Başkanlığımız adına söylüyorum ki, sonuna kadar arkasında olacağız. Bu duygularımızda kesinlikle şahsi ve siyasi bir beklentimiz yoktur. Sadece namuslu ve düzgün bir hareketin mensupları olarak, Trabzon’umuzun emin ellere teslim edilmesinin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi. 

LİYAKATSIZLARIN YÜKSELİŞİ

Tarım, sözlerine şu şekilde bitirdi:  “Geçmişten gelen tahribatın büyük olduğunu da bilenlerdeniz. Biraz sabır, biraz hoşgörü gösterirsek Zorluoğlu farkı yakın gelecekte kendisini gösterecektir. Fazilet sahipleri dururken, liyakatsızların yükselişini görmek istemiyoruz”  Tarım, bu açıklamasının peşinden ise Zorluoğlu’nun göreve gelmesinin ardından TİSKİ Genel Müdürlüğüne atanan Ali Tekataş’ı makamında ziyaret ettiği fotoğraflarını paylaştığı görüldü.  Tarım, Tekataş ile ilgili yaptığı yorumda, "Trabzon'umuz güzel bir insan kazanmış oldu" ifadelerini kullandı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamit Yıldırım 5 yıl önce

Zorluoglu'nun namuslu insanlarla çalışmak hakkıdır demek, görevden alınanlar namussuzdur demektir. Sayın Tarım, hiç tanımadığınız, kim olduklarını bilmediğiniz, sırf makam, mevki , kadro, dolgun maaş almak için Van'dan, Elazıg'dan Trabzon'a gelip belediyeye yerleşen o insanlar 5 yıl sonra bu şehirden gider. Namussuz dediğiniz o insanlar ise burada sizin cenaze namazınızı kılar. Anladığım kadarı ile Zorluoğlu'nun gözüne girip belediyeden birşeyler kapabilmek için böyle konuştunuz. O görevden alınan insanlardan birisi, 28 Şubat darbesi sürecinde başını açmadığı için ögretmenlikten atılan bir hanım. Senin temsil ettiğin parti iktidar ortağı iken bu kadın başını açmadığı için işinden oldu. İşte bu kadın bu kadar namuslu. Şimdi cevap verin, kim namusu, kim namussuz?

banner63

banner105