Trabzon'da 48 saatlik su kesintisi!

Trabzon'da Ana ishale hattında meydana gelen arıza nedeniyle 48 saat boyuncu su kesintisi yapılacak.Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Ortahisar ilçemiz Kutlugün Mahallesi mevkisinde ana isale hattı güzergâhında meydana gelen heyelan nedeniyle oluşan büyük çaptaki arızanın giderilmesi için deplase çalışması yapılacaktır. Söz konusu çalışma 25.05.2019 Cumartesi gecesi 01.00 itibarıyla başlayacak olup 48 saat sürecek zorunlu su kesintisi yapılacaktır.Kesinti süresince zorunlu ihtiyaçlar için hemşerilerimiz tarafından tedbir alınması, su tüketimine özen gösterilmesi ve tasarruflu davranılmasını istirham eder, şimdiden yaşatmış olduğumuz problemden dolayı tüm vatandaşlarımızdan özür dileriz. Kesinti süresince 185 numaralı TİSKİ İhbar Hattını arayan vatandaşlarımıza ve site depolarına tankerle içme suyu verilecektir."

NOT: Kesinti süresince 185 numaralı TİSKİ İhbar Hattını arayan vatandaşlarımıza ve site depolarına tankerle içme suyu verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105