Trabzon'da akıl almaz olay!

Üvey baba cinsel istismardan tutuklandı!

Trabzon'da üvey babasının tacizini annesine anlatamayınca gizli kamera kurdu. Trabzopn'da da üvey babasının tacizine uğradığını öne süren genç kız, annesini buna inandıramayınca delil olması için odasındaki bilgisayara kamera kurdu.Görüntüler izleyince üvey babasının odasına girip kendi iç çamaşırını giydiğini gördü. Görüntüler savcıya sunan genç kız şikâyetçi oldu. Mahkemeye çıkarılan üvey baba cinsel istismardan tutuklandı.Trabzon'un Boztepe Mahalles'nde yaşayan G.Ş.'nn annesi A.Ö., 8 yıl önce B.Ö. ile evlendi. İddaya göre G.Ş., üvey babasının tacizine uğradı. Yaşadıklarını anlattığı annesi, "O öyle bir şey yapmaz, sen yanlış anladın" diyerek inanmadı. G.Ş., aradan geçen 8 yılda kendisini banyoya ve tuvalete gittiğinde gözetleme yaptığını gördü.

Genç Kız Kamera Kurup Delil Topladı

Tuvaletin anahtar deliğini kapattığını, banyonun pencere kısmını boyadığını belirten genç kız evde bulunmadığı sırada üvey babasını odasına girerek iç çamaşırlarını karıştırdığı tespit etti. G.Ş., delil toplamak için plan yaptı. Odasına kurduğu bilgisayara monte ettği kamerayla kayıt yaptı. İşten döndüğünde kaydı izleyen genç kız, üvey babasının kendi çamaşırlarını giydiğini gördü.

Delilleri Savcıya Sundu

Görüntüleri annesine gösteren genç kız daha sonra üvey babasından şikâyetçi oldu. G.Ş., "8 yıl önce bana tacizde bulunduğu sırada annem düşük yaptığı için üzülür diye anlatamadım. Ama sonrasında yaptıklarını anlattım fakat bana inanmadı. Odamı karıştırıldığı söyledim, 'Para arıyordur' dedi. Ben de yaptıklarını kayıt altına aldım" diye konuştu. Anne A.Ö. ise kızına inanmadığı için pişman olduğunu söyledi. Hakkında uzaklaştırma kararı verilen B.Ö. gözaltına alındı. İddaları reddeden B.Ö. sevk edildiği nöbetçi mahkemece cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi

Anahtar Kelimeler:
BabaTacizKameraİSTİSMAR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.