Trabzon'da Anne Ve Oğlu Soba Kurbanı Oldu!


Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Akkese Mahallesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Havva Yavuz (90) ve Bülent Yavuz (60) adlı anne ve oğlu hayatını kaybetti.Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Akkese köyündeki evinde bir gece geçirdikten sonra şehre dönmeye amaçlayan anne ve oğlundan acı haber geldi.

YAKINLARI HABER ALAMADILAR

Kış aylarını şehirde geçiren anne ve oğlu bir akşam kalmak üzere önceki gün Akkese mahallesindeki evlerine gitti.Sobayı yakan anne ve oğlu bir süre sonra uyudu.Ertesi gün anne ve oğlundan haber alamayan yakınları eve gelerek kapıyı çaldı.

KAPI KIRILDI, CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Uzun süre evden ses gelmemesi üzerine kapı kırıldı. Eve girenler, anne ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı.Olay yerine ulaşan jandarma ve sağlık ekiplerini yaptığı incelemede anne ve oğlunun sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini tespit etti.

Anne ve oğlunun cansız bedenleri Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan 2 yıl önce

Kalitesiz kömür kullanıldığı için ölümler oluyor ve de olacaktır.Kömür tam yanmadığı zaman karbonmonoksit gazı oluşuyor. İthal kömürün fiyatı%400 artınca vatandaş yerli kömüre yönelmek zorunda kaldı.Dolayısıyla Trabzon’a Şırnaktan binlerce ton kömür geldi ve ucuz olduğu için vatandaş sanayi amaçlı kullanılan kömüre hucum etti.çevre ve şehircilik müdürlüğü sadece seyretti.Trabzon’ da satılması yasak olduğu halde buna göz yumdu.İnşAllah daha çok ölümler olmaz.

banner63

banner105