Trabzon'da bir tuhaf hırsızlık olayı...

Trabzon’un Maçka İlçesi Esiroğlu Beldesinde bulunan bir petrol İstasyonunda yaşanan köpek hırsızlığı güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.

Patronu tarafından yaklaşık 2 ay önce petrol istasyonuna getirilen ve gözü gibi baktığı kurt köpeğinin çalındığını belirten  Tuncay T. Polise başvurarak köpeğinin bulunmasını istedi. Köpek Gümüşhane’de bulunarak sahibine teslim edildi. 

Polise verdiği ifadesinde saat 05.54 sıralarında petrole 2 araç geldiğini kaydeden Tuncay T. İlk olarak bu araçlardan birine yakıt verirken kurt köpeğinin yanında durduğunu kaydetti.   

Diğer aracın ise pompaların yanında durduğunu belirten Tuncay T. ardından köpeğinin birden ortadan kaybolduğunu belirtirken tüm arama ve seslenmelerine rağmen bulamadı. 

Pompaların yanında duran 61 FN... plakalı aracın bu sırada petrolden çıkarak uzaklaşmaya başladığını kaydeden Tuncay T., köpeğin araçta olma ihtimalini değerlendirerek seslendiğini ancak aracın şoförünün durmayarak uzaklaştığını kaydetti. 

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Tuncay T. araçta bulunan şahsın köpeği alarak bagaja koyduğunu fark ettiğini belirtti. 

Konuyla ilgili 155 polis hattına bilgi verdiğini belirten Tuncay T... daha sonra Gümüşhane Merkezden kendisinin aradığını ve köpeğin bulunduğunu belirtti. Ardından Gümüşhane’de ki Köprübaşı Polis Merkezine gittiğini kaydeden Tuncay T... burada 61 FN.. plakalı araçta kendisine ait köpeği gördüğünü ve teşhis ettiğini belirtti. Tuncay T.. köpeğini bagaja koyarak alan şahıstan ise şikayetçi olduğunu kaydetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken köpeğin petrol istasyonundan alınma görüntüleri ise iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine de yansıdı..   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.