Trabzon'da Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet'in 96. Yılı dönümü Trabzon'da törenlerle kutlanıyor. Günün anlam ve önemine istinaden Trabzon Valiliği önünde resmi tören gerçekleştirildi. Öğrenciler, vatandaşlar ve devlet erkanının katıldığı tören, Trabzon Valilik binası önünde saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunması ile başladı.Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu konuşma konuşma yaptı. Daha sonra Floklör ekipleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcuları gösteriler gerçekleştirdi.Sonradında spor müsabakalarında ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Trabzon'da etkinlikler geçit töreni ile sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir'deki törende çelenk sundu ve Anıt Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhuriyetin 96'ncı yılında devlet erkanı soluğu Ankara Anıtkabir'de aldı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Anıtkabir'deki törene; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyasi parti temsilcileri, bakanlar, milletvekilleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

ANIT ÖZEL DEFTERİ'Nİ İMZALADI

Anıta çelenk sunan Erdoğan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Anıt Özel Defteri'ni imzaladı.

TERÖRLE MÜCADELE MESAJI

Deftere yazdığını okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "29 Ekim'de başlattığımız ve kısa sürede başarılı olduğumuz Barış Pınarı Operasyonu'yla kararlılığımızı bütün dünyaya gösterdik. Ruhun şad olsun." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SporCumhuriyetTörenValilik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.