Trabzon'da doktor, 19 Mayıs'ı kutlayanlara hakaret etti

Trabzon'da Onkoloji Uzmanı Dr. Ahmet Zengin,19 Mayıs'ı kutlayanlara ağır hakaret etti. Trabzon'un tek pandemi hastanesi Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Onkoloji Uzmanı Dr.Ahmet Zengin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda şok bir ifade kullandı. 
Aynı zamanda Çaykara ve Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olan Onkoloji Uzmanı Dr. Ahmet Zengin, sosyal medyada bir paylaşımında, “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” yazdı.
Bu yoruma gelen tepki de büyük oldu. İlk tepki gösteren CHPli Meclis Üyesi Cüneyit Zorlu , “Sen ne biçim adamsın, çabuk istifa et Çaykaralılar dernek başkanlığından. Yoksa senin ipliğini pazara çıkaracağım. Sonra git nerede yazarsan yaz utanmaz adam” ifadelerini kullandı.

Trabzon'da doktor, Cumhuriyeti kutlayanlara hakaret etti

Anahtar Kelimeler:
ChpUzmanOnkolojiDr
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105