Trabzon'da fahiş fiyat uygulayan oldu mu?

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi, Mart ayı toplantıları bugün başladı. Başkan Ahmet Metin Genç başkanlığında toplanan Belediye Meclisini, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun’ da takip etti. 

TRABZON’DA FAHİŞ FİYAT UYGULAYAN OLDU MU?
Toplantı ilk olarak Başkan Genç’in, Şubat ayının faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Zabıtanın geçen ay fiyat denetimi ile ilgili ilgili esnaf odaları ile birlikte yaptığı denetimleri anlatan Başkan Ahmet Metin Genç, bu sırada gelen “Fahiş fiyatlara rastladılar mı?” Sorusuna,  “Onların tutamağı bizim değil ama zabıta kolluk anlamında hem esnaf odamız, hem ticaret odamız talep ettiklerinde yanlarında bulunuyoruz. Tespitler var. Ama tutanakları bizim değil. Etiket takıp takmama konusunda yetki bizim belediyemize ait. O konudaki çalışmalara aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105