TRABZON'DA KAZAN KAYNIYOR

ÜNAL HOCA’NIN TAKINTILARI ŞİMDİLİK 2-0’LA SONUÇLANDI

Trabzonspor’da vaziyet hiç iç açıcı değil. Lâkin görünen o ki Ünal Hoca bunun hâlâ farkına varamamış. 6 penaltıdan 3’ünü kaçıran bir oyuncuya hâlâ penaltı attırabiliyorsa… Kaçırılan bir penaltının neye mal olabileceğini hâlâ hesaplayamıyorsa daha büyük sorunlarla karşılaşacağız demektir. Trabzonsporlu çocukları takıma kazandırması elbette ki âlâ… Lâkin zor durumlara düşebiliriz. Olcay Şahan meselesi sırf hocanın tutumu nedeniyle hâllolmuyor. Bu hem makul değil hem ekonomik değil. Olcay Şahan sadece bir maç alsa kendisinden istenen indirimi zaten hâlletmiş oluyor. Hâlbuki daha fazlasını yapabilecek kapasitede bir oyuncu. Hele hele Trabzonspor’a bu kadar adapte olmuşken... Sonuç olarak dememiz o ki Ünal Hoca’nın takıntıları şimdilik 2-0’la sonuçlandı. Dileriz skor artmaz.

***

BAŞKAN GENÇ MARDİN VE SİİRT’TEKİ TRABZONSPORLULARDAN SÖZ ETTİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesinin Akyazı sırtlarına astığı 61 metrelik bordo-mavi bayrağın yenilemesindeki açıklamalarda Mardin ve Siirt’teki Trabzonsporlulardan söz etti. Yenileme törenine Trabzon Kanuni Anadolu Lisesindeki öğrencilerle Trabzon’a gelen Siirt Spor Lisesi öğrencileri de katıldı. Siirtli öğrenciler vesilesiyle o bölgedeki Trabzonsporlulara değinen Genç “Biz önceki yıl Mardin Kızıltepe’mize, geçtiğimiz yıl Siirt merkezimize Ortahisar’ımızdan ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerle kardeşliğimizi pekiştirmek istedik. Hamsi Festivalleri düzenledik. Oradaki kardeşlerimiz Trabzon’a gelerek Bulgur Festivali düzenledik. Oraya gittiğimizde çok fazla Trabzonsporluların olduğunu gördük. Sadece Mardin Kızıltepe’de Trabzonspor Derneğimizin 3 bin 585 kayıtlı üyesinin olduğunu, kongre delegelerinin olduğunu gördük. Siirt’te keza aynı şekilde Sayın Valimizin önderliğinde çok güzel etkinlikler yapıldığını gözlemledik. Trabzonspor’umuz sadece şampiyonluklarından dolayı değil, aynı zamanda ortaya koyduğu karakteriyle birlikte yurdumuzun dört bir yanındaki insanımızı hissiyatına tercüman olan bir takım. Bu bizi gururlandırdı.” ifadelerini kullandı.

***

AK PARTİ AKÇAABAT, 73 MAHALLE BAŞKANIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Akçaabat Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ekibi, 73 mahalle başkanıyla bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya mahalle başkanlarının yanı sıra, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ve yöneticiler de katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Altıntepe “Gördük ki bugün yeni bir gün ve daha ileriye doğru ülkemizi, memleketimizi hep birlikte taşıyacağız inşallah. Yüreklerimizdeki umut yeşerdikçe milletin davasının sesini kimseler susturamayacak. Dünü bitmiş kabul ederek ileriye atacağımız her adım, insana hizmeti esas alan devleti yaşatma ilkemizin bir tezahürü olacak.” dedi.

***

 “ÜLKEDE BEKA SORUNU YOK” DİYENLERE SESLENEN CORA, NEYİN CEVABINI İSTEDİ?

Cumhur İttifakı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora, “ülkede beka sorunu yok” diyenlere seslendi. AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı ile devlet ve milletin bekasını teminat altına almaya çalıştığını belirten Milletvekili Cora “MHP ile olan ittifakımız sadece bu seçimlik değil, yıllarca bu topraklarda ezilen ve makus bir talih yaşatılan vatandaşlarımızın gelecek nesillerinin aynı sorunları yaşamaması için yaptığı bir güç birliği ve kutlu bir yürüyüştür. Yerel seçimler için ‘ülkenin beka sorunu yok’ diyenler niçin ve kime karşı ittifak oluşturdular. Hele hele kimlerle bir araya geldiler. Madem önemli bir seçim değil niçin ayrı ayrı aday göstermediniz. Bu bile tehdidi ve tehlikeyi göstermiyor mu? Buna gerekli cevabı milletimiz verecektir” dedi.

***

ELEKTRİK DESTEĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan muhtaç hanelere elektrik tüketim desteğinin gelecek hafta başlaması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşların aylık 150 kilovat saate kadar elektrik tüketimini devletin karşılamasına yönelik düzenlemenin detaylarını Enerji Başkanı Fatih dönmez açıklamıştı. Düzenli yardım alan hak sahipleri, PTT'ye geçerli kimlik belgesi ve mesken elektrik faturası ibraz ederek söz konusu yardımdan faydalanacak. Söz konusu destek, ortalama 2,5 milyon hanede 10 milyon kişiye sağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.