Trabzon'da koronavirüs rakamları

Sıkı önlemlerin alındığı Trabzon'da da koronavirüs vakaları görülmeye devam ediyor. Trabzon'da bugün itibariyle toplamda hayatını kaybeden hasta sayısının 11 olduğu öğrenildi. Bilindiği üzere son iki can kaybı dün gerçekleşmiş, KTÜ'lü öğretim görevlisi Mustafa Sabri Duman ile 72 yaşındaki bir kadın hasta hayatını kaybetmişti. Bu kayıpların üzerine henüz Trabzon'da bir can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

TESTLER SÜRÜYOR

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde koronavirüs testleri gerçekleştirilmeye devam ediyor. Trabzon'da bugüne kadar yapılan test sayısı 1465'e ulaştı. Pozitif vaka sayısı 104 olduğu ve yoğun bakımda tedavi altınada olanların bulunduğu öğrenildi. Bu arada bugüne kadar 4 koronavirüs hastasının iyileştiği ve taburcu edildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105