TRABZON'DA KOVİD-19 HASTA SAYISI ARTIYOR

Koronavirüs hasta sayısı 1600’ü aştı, ölüm rakamı 37’ye ulaştı

Trabzon’da yasakları ihlal etmeye devam ediyoruz, hasta sayısındaki artışın önüne geçemiyoruz. Ölümler her geçen gün artıyor.

HASTA SAYISINDAKİ ARTIŞ KORKUTUYOR

Trabzon’da alınan tedbirlere rağmen koronavirüs hasta sayısının önüne geçilemiyor. Hastanelerde 300’ü aşkın kişi tedavi altında tutulurken, 1300’ü aşkın hastanın evde kontrol altında bulunduğu ileri sürüldü. Evde takip edilen hastaların sağlık durumunu iyi olduğu, hastanelerde yoğun bakım ünitelerinde tedavi altında tutulan hasta sayısında artış olduğu öğrenildi. Trabzon’da koronavirüsten dolayı 37 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Trabzon’da şimdiye kadar hasta sayısının 3 bini aştığı ve 40 bini aşkın kişiye test yapıldığı öğrenildi. Hastanelerde tedavi görüp durumu iyi olanların tedavilerine evlerinde devam ediliyor.

PLAZMA BULUNDU, KURTARILAMADI

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Dumlupınar İlkokulu Müdür Yardımcısı Refik Hotaman koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Hotaman’ın oğlu Murathan Hotaman sosyal medya hesabından A rh pozitif kan grubu plazma bağışı çağrısında bulunmuş, bu çağrı kısa sürede cevap gelmişti. Aranan plazma bulunmasına rağmen Refik Hotaman tedavi cevap vermedi ve dün hayata tutunamadı. Hotaman’ın ölümü eğitim camiasını ve Trabzon’u hüzne boğdu. Hotaman Akçaabat’ta toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
YasakHastaKovid
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.