Trabzon'da Maraş Caddesi kararı verildi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Maraş caddesi ile ilgili kararını verdi. Yaptığı anketlerden kapansın çıktığı öğrenildi. STK’larla yaptığı görüşmelerde yayalaştırılması yönünde yoğun baskı gören Zorluoğlu halk anketinde de aynı karar çıkınca artık tamam dedi.Kahramanmaraş Caddesi’nin 400 metrelik kısmı trafiğe tamamen kapatılıyor. 

Cumhuriyet Caddesi başlangıcından Suluhan otoparklarına kadar cadde araç trafiğine kapatılıp tamamen yayalara bırakılıyor. Kahramanmaraş Caddesi’nde durakları olan dolmuş hatlarından batıya gidecek olanlar PTT civarı veye yıkılan Cudibey Okulu alanından hareket edecek, doğuya gidenler ise köprü altından.  Başkan Zorluoğlu'nun müjdeli haberi hafta sonu açıklayacağı ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.