Trabzon'da vahşet

Önce vurdular, sonra yaktılar...

Trabzon’un Yomra İlçesinde bir kişi, iki arkadaşı tarafından vurulduktan sonra araçla yakıldığı iddia edildi. Gözaltına alınan iki şüphelini sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

ARACI KİM ATEŞE VERDİ?

Trabzon’un Araklı ilçesinde olan ve aralarında alacak - verecek meselesi bulunduğu iddia edilen Soner Taşkın ve Ö.T. ile N.A. bir araca binerek, Yomra İlçesi Gülyurdu Mahallesinde geldi. Burada araç içinde tartıştığı iddia edilen şahıslardan biri Soner Taşkın’ı silahla vurdu. Soner T.’nin silahla vurulması sonrasında içerisinde bulunduğu araç ateşe verildi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine Yomra İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri ulaştı. Söndürülen araçta bir erkek cesedi olduğu belirlendi.

YANAN ARAÇ KÜL OLMUŞ

Yomra Jandarma Komutanlığı ekipleri araç içerisinde Soner Taşkın’ın yanarak öldüğünü tespit etti.  Jandarma ekipleri Soner Taşkın ile birlikte olduğunu belirlediğini Ö.T. ve N.A. adlı iki kişiyi gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve sorgulana iki şüpheli, cinayeti birbiri üzerine attığı iddia edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı derinleştirirken, vurulduktan sonra yakılarak öldürüldüğü iddia edilen Soner Taşkın’ın cesedi Adli Tıp Kurumu Trabzon Gurup Başkanlığı’na getirildi. Şüphelilerin sorgusu tamamlandıktan sonra bugün adliyeye çıkarılacağı belirtildi. Bu arada öldürülen Soner Taşkın’ın 20 Kasım 2018 tarihinde Değirmendere’de araç içerisinde öldürülen Bekar Taşkın’ın kardeşi olduğu ve Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tanık olduğu ortaya çıktı.


 

Anahtar Kelimeler:
YomraSonerBekar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105