Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper'in Karabağ ve özel harekat şubesi polisleriyle ilgili söylediği sözler tüyleri diken diken etti. Özel harekat kökenli olan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, bir polis memurunun nikah şahidi olarak katıldığı törende söylediği sözlerle salondakileri ve izleyenleri duygulandırdı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından o anların "#Karabağ ‘a ne zaman gidiyoruz diyen Özel Harekat aslanlarından Fatih’imiz ve eşi Ayşegül’ün merasimine katıldık..." adlı videosu ile paylaştı.

"HİLAL BIYIKLI BOZKURTLARIM..."

Emniyet Müdürü Metin Alper, tüyleri diken diken eden konuşmasında şunları söyledi:  "Bugün benim benim bir evladımın, bir yiğidimin, hilal bıyıklı bozkurdumun nikahına geldim. Burada onlarca hilal bıyıklı bozkurtum da 'Sayın Müdürüm bizi ne zaman Karabağ'a gönderecek?' diye bekliyorlar. Karabağ'ın göbeğine Türk'ün bayrağını Türk'ün sancağını dikmek üzere hazır bekliyorlar. Özel harekat şubesi öyle bir şubedir ki; buradaki yiğitler, buradaki aslanlar şimşek gibi çakar, sel gibi coşar, huduttan hududa yol bulup koşar, cepheden cepheye yeri geldiği zaman sorar. Tarık bin Ziyad'ın gemilerini yakıp arkasına bakmadığı gibi benim koçyiğitlerim de arkasına bakmadan sadece ve sadece kendilerine verilen hedefe korkusuzca, cesurca, yürekli bir şekilde bir askan gibi giden hilal bıyıklı bozkurtlarım hepsini gözlerinden öpüyorum. Bu evlilik de hayırlı olsun, bu evlilikten doğacak Asenalar, Alperenler de bizden sonra bayrağı dalgalandıracak inşallah. "

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105