Trabzon Emniyeti göz açtırmıyor

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13-19 Temmuz tarihleri arasında 12 bin 883 şahsı sorguladı. 241 olayı aydınlatan ekipler, 228 şüpheli hakkında işlem yaptı ve arama kaydı olan 42 şahsı yakaladı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13-19 Temmuz tarihleri arasında 12 bin 883 şahsı sorguladı. 49 yabancı uyruklu şahsın da denetim ve kontrolü gerçekleştirildi. Yapılan denetim ve kontroller sonucu 2 tabanca, 5 kurusıkı tabanca, 44 fişek, 2 delici kesici alet, 27 adet ecstasy hap, 1,43 gr metamfetamin, 47 kök Hint keneviri,  36,5 litre kaçak içki ve kaçakçılıktan elde edilen  20 bin 430 TL para ele geçirildi. Fuhuşla mücadele kapsamında fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama olayı ile ilgili 4 şüpheli şahıs hakkında, ayrıca 18 bayan hakkında Kabahatler Kanunundan işlem yapıldı. Emre aykırı davranış, kumar, sarhoşluk, çevreyi rahatsız etme ve diğer konularla ilgili 73 şahıs hakkında idari işlem gerçekleştirildi.  Ruhsatsız faaliyet gösteren 1 işyeri ve kapatma saatine riayet etmeyen 2 işyeri hakkında da işlem yapıldı.

241 OLAY AYDINLATILDI

Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 42 şahıs yakalandı. Kayıp olarak aranan 4 şahıs bulundu.  Kasten yaralama, taksirle yaralama, tehdit, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, dolandırıcılık ve intihara teşebbüs suçları başta olmak üzere 241 olay aydınlatıldı. 228 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Farklı gün ve saatlerde parklar 309 kez kontrol edilirken, bin 46 iş yeri de kontrol edildi.

BİR HAFTADA TRAFİKTE 701 BİN TL CEZA

Trafik ekiplerimizce yapılan denetimlerde ise; toplam 10 bin 51 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Bin 902 araç sürücüsüne ve tescil plakasına toplam 701 bin 620 TL cezai işlem uygulandı. Çevreye rahatsızlık veren, gürültü çıkaran, abartı egzoz kullanan 100 araç sürücüsüne trafik idari para cezası karar tutanağı düzenlendi.  Yapılan denetimlerde 137 araç trafikten men edildi.

 

Anahtar Kelimeler:
EmniyetRuhsatKayıp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.