Trabzon Fırıncılar Odası'ndan açıklama... "ODAMIZDA KAYDI YOKTUR"

Trabzon Fırıncılar Odası'ndan açıklama geldi 'Yol kenarında satıyor..'

Trabzon'da kumar oynanan fırınla ilgili açıklama geldi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü^ne bağlı ekipler Bahçecik Mahallesinde faaliyet gösteren bir fırında kumar oynandığı ihbarını aldı.Fırına baskın düzenleyen polis ekipleri, ekmek yapılmak için hamur açılan bölümde bir masa kurulduğu ve kumar oynandığı belirlendi.Fırında kumar oynayan 6 kişiye 18 bin 900 TL para cezası kesildi.Fırın mühürlenerek kapatıldı.

Türkiye gündemine oturan olayın ardından Trabzon Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Davut İlik yazılı bir açıklama yaptı.Açıklamada, "Trabzon’da bir fırında okey oynandığı yönündeki haberleri üzülerek okuduk. Bu arkadaş, Bahçecik Mahallesi’nde ara bir sokakta evinin altında gayri yasal şekilde ürettiği ekmekleri pazarlarda satmaktadır. Evinin altındaki boş bir alanı hamurhaneye çevirerek, hijyenden uzak bir şekilde ürettiği ekmek, pide gibi ürünleri akşam saatlerinde pazarlarda, yol kenarlarında ucuz fiyattan satıyor. Bu şahsın ne maliyeye, ne Tarım Müdürlüğü’ne, ne odamıza hiçbir yere kaydı yoktur. Resmiyette fırın olmayan bir yerin haberlerde fırında okey oynanıyor diye çıkması oda başkanı olarak beni de esnafımızı da çok üzmüştür. Sektör olarak zan altında kaldık. Böyle bir durum söz konusu değildir. Mesleğini layıkı ile yapan fırıncı esnafımız asla bu tür kaçak işlere mücadele etmez. Pandemi döneminde biz canla başla gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşlarımıza hizmet için çalıştık, gayret gösterdik. Fırıncı esnafı ile hiçbir bağı olmayan birinin esnafımızı lekelemesine de müsaade edemeyiz. Kamuoyunun bilgisine. " ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.