TRABZON TURİZMİN KAN AĞLADIĞINI HANGİ GEREKÇELERLE İLERİ SÜRDÜ?

Trabzon İl Kültür ve Turizm eski Müdürü İsmail Kansız, Trabzon’daki turizm işletmelerinin zor durumda olduğunu söyledi. Trabzon’da personel çalıştırmayıp faaliyetlerini durduran otellerin varlığından söz eden Kansız, turizmin can çekiştiğini ileri sürdü. Trabzon’da turizmin kötü durumunu anlatan Kansız, şunları söyledi: “Turizm işletmelerimiz zor durumda. Bu yaz bitti. Okullar 31 Ağustos’ta açılacak.

1.5 ay gibi zaman kaldı. Trabzon'da personelini çalıştırmayıp faaliyetlerini durduran oteller var... Bu Korona en çok turizm sektörüne darbe vurdu. Sadece oteller mi?

Özellikle rehberlerin tamamı işsiz kaldı. Seyahat Acenteleri iş göremez halde... Rent Acar'cıların arabaları otoparklarda... Ne Arap, ne batılı ne de yerli turist var...

İşletmeler zorda...” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TurizmKültürKansız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.