TRABZON VALİLİĞİ VATANDAŞI UYARDI

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un adı kullanılarak kampanya yapıp bağış toplandığının ortaya çıkmasının ardından Trabzon Valiliği'nden uyarı geldi.

Trabzon Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘’Son günlerde özellikle engellilere akülü araba veya sandalye alınması amacıyla başlatıldığı iddia edilen bağış ve yardım kampanyası adı altında Valiliğimiz veya Sayın Valimizin adı kullanılmak suretiyle özellikle para talebinde bulunularak dolandırıcılık teşebbüslerinin olduğu duyumları alınmaktadır. Valiliğimiz veya Trabzon’daki herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, işadamlarımız ve esnafımızdan, telefon veya diğer iletişim yolları kullanılarak yardım talep etmesi söz konusu değildir. Valiliğimizin ve kamu kurumlarının adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara kesinlikle itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşılması durumunda Emniyet Müdürlüğümüzün 155, Jandarma Komutanlığımızın 156 numaralı telefonlarının aranarak ihbarda bulunulması hususu kamuoyuna duyurulur’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105