Trabzon’da aparta baskın! 4 Kişi gözaltında

Trabzon’da apartlara yönelik fuhuş baskını yapan narkotik polisi bu sefer aparta uyuşturucu baskını gerçekleştirdi. Polisin gerçekleştirdiği basından 4 kişi gözaltına alındı.

SOKAK SATICILARINI TOPLADI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortahisar İlçesinde sokak satıcıların yönelik kapsamlı bir çalışma yaptı. Çalışma sonucunda uyuşturucu madde satanlar tektek gözaltına alındı. Gözaltına alınan sokak satıcıların uyuşturucuyu temin ettikleri adresi tespit eden narkotik ekipleri, bir aparta baskın düzenledi.

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Apartı basan narkotik polisi yaptığı aramada, 195 Gram Bonzai, 1 adet hassas terazi, 13 gram kubar esrar ve 715 gram bonzai çoğaltımında kullanılan bitkisel madde ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 4 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltındaki şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuApartNarkotik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.