Trabzon’da kırmızı alanlar attı... Sağlık Müdürü Usta, artan vaka sayılarına karşı uyardı

Trabzon Sağlık Müdürü Hakan Usta, artan vaka sayılarının ardından vatandaşlara uyarıda bulundu. Trabzon hartasında oluşan kırmızılıkları işaret eden Usta, “Değerli halkımız, yakın zamanda çok az kırmızı iken şimdi gördüğünüz gibi kızarıklıklar artmış durumda. Yakında bu kızarıklıklar daha da artacak bu gidişle” dedi.

AŞI OLMAYA ÖZEN GÖSTERİN

Özellikle bayramdan sonra artmaya başlayan vaka sayıları 20 bine dayandı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlarda oluşan rahatlama tablolara yansıdı. Sağlık Müdürü Usta, vatandaşları bilinçli hareket etmeye çağırdı. Artan vaka sayılarını işaret eden Usta, “Değerli halkımız, yakın zamanda çok az kırmızı iken şimdi gördüğünüz gibi kızarıklıklar artmış durumda. Yakında bu kızarıklıklar daha da artacak bu gidişle. Sizden ricam maske, mesafe kurallarına uymak ve en az onlar kadar önemli olan aşılarınızı vurulmak. Aşı %100 korumadığından aşı olmaya rağmen hastaneye düşülebilir, ama hastane süreçleri aşı olanlarda rahat geçmekte, onu da bilmeliyiz” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105