Trabzon’da maske takmayanlara ceza yağdı

Trabzon’da maske ve sosyal mesafe kuralına uymayanlara ceza yağdı. Trabzon'da koronavirüs tedbirleri kapsamında sıkça yapılan uyarılara aldırış etmeyenler tek tek cezalandırılıyor. Güvenlik güçleri, uyarıları dikkate almayan şahıslara ise para cezası uyguluyor.

27 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’un Çaykara İlçesinde (3), Hayrat ilçesinde (3), Maçka İlçesinde (1), Of İlçesinde (3) ve Yomra İlçesinde (1) olmak üzere toplam (11) kişiye maske takma kuralına uymadıkları gerekçesiyle toplam 9 bin TL para cezası uygulandı.

Ayrıca Of İlçesinde (7) ve Şalpazarı İlçesinde (2) olmak üzere toplam (9) kişiye de sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle 28 bin 350 TL para cezası kesildi.

Anahtar Kelimeler:
CezaMaskeKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.