Trabzon’da sokak köpeğine inanılmaz işkence

Sokak köpeğinin cinsel organından el feneri çıktı

Trabzon’da duyanları dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir sokak köpeğinin cinsel organından yaklaşık yaklaşık 10 cm büyüklüğünde el feneri çıktı. Herkesi şoka uğratan olay Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) kampüsü içerisinde meydana geldi. Bir süredir kulağında küpesi bulunan ve akıntısı olduğu tespit edilen bir sokak köpeği duyarlı vatandaşlar tarafından Ayışığı Veteriner Kliğine getirildi. Burada Veteriner Hekim Elif Duman tarafından yapılan kontrollerde hayvanın vajinal bölgesinde sert bir cisme rastlandı. Veteriner Hekim Duman, cismi çıkarmaya çalışsa da başarılı olamazken hayvanı ameliyata aldı. Ameliyat sonrasında cismin, hayvanın cinsel organına sokulmuş bir el feneri olduğu belirlendi. 

“MESLEK HAYATIMDA İLK DEFA KARŞILAŞTIĞIM BİR DURUM”

Veteriner Hekim Elif Duman bu durum karşısında şok yaşadığını belirterek, böyle bir olayın meslek hayatında ilk kez başına geldiğini söyledi.  Duman, "KTÜ'deki hocalar, bir akıntısı olduğunu, enfeksiyon için antibiyotik kullanıldığını söylediler. Bende muayene edilmesi gerektiğini söyledim. Belediye ekipleri de yardımcı oldular, buraya getirdiler. Ultrasonla baktık, kan tahlili yaptık. Kan tahlilinde enfeksiyon vardı ama enfeksiyonun sebebini anlayamadık. Sonra elle muayenede sert bir cisme rastladım. Çıkarmaya çalıştık olmadı, mecburen ameliyata aldık. Ameliyatta da işte el feneri çıktı, vajinal bölgede. Bende şok oldum meslek hayatımda ilk defa karşılaştığım bir durum. Bu kadar rahat insanlar yani” dedi.

“SİNİRLERİMİZ BOZULDU, BU OLAY BİZİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ”

Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Asasoğlu, sabah akşam kampüs içeresindeki köpekleri beslediğini belirterek, "Üniversite gibi bir yerde, kampüsün içinde, herkesin çoluk çocuğunun olduğu, öğrencilerin olduğu bir yerde böyle bir şey olması dehşete düşürdü bizi. Sinirlerimiz bozuldu. Uzaktan, sosyal medyadan, televizyondan izlerken film gibi geliyor ama yanı başında olunca daha kötü oluyorsun, dehşete düşüyorsun” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SokakCinsel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.