Trabzon’da suya zam!

Trabzon’da suya zam yapılması oy çokluğu ile kabul edildi.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen TİSKİ Genel Kurulu son oturumunda TİSKİ Genel Müdürlüğünün 2020 Yılı Gider Bütçesinin 461 milyon TL olarak gerçekleşmesi öngörüldü.

İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü 2019 yılı 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı. Genel Kurul görüşmeleri açılış konuşmasını yapan Trabzon Büyükşehir Belediyesi 1. Başkanvekili Atilla Ataman, “TİSKİ’nin stratejik plan çerçevesinde yürüteceği projelerin ve faaliyetlerin temel amacı; ilimizin su kaynaklarını koruyup iyileştirerek sağlıklı ve kaliteli içme suyunu vatandaşlarımıza sunmak, çevreye duyarlılık ve yeniden kullanım esas alınarak atık suları yerleşim yerlerinden en etkili şekilde uzaklaştırmaktır. Bu vesileyle 2020-2024 TİSKİ Stratejik Planı’nı hazırlayan ve plan hazırlıklarına katkı veren tüm vatandaş ve kurumlarımız ile çok kıymetli çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Planımız ülkemize ve kentimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

PROGRAMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 1. Başkanvekili Atilla Ataman’ın başkanlığında icra edilen oturumda TİSKİ Genel Müdürlüğünün 2020 Yılı Yatırım Programı, 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Yılı Performans Programı, 2020 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, 2020 Yılı Tarife Cetveli ve Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliklerine dair maddeler mecliste müzakere edildi.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan vekili Murat Üçüncü’nün meclis üyelerine sunum yapmasının ardından ilgili maddeler tek tek okunarak Genel Kurul’un onayına sunuldu. Müzakerelerin ardından yapılan oylama sonucunda TİSKİ’nin 2019 yılı 2. Olağan Genel Kurulu gündem maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi. Buna göre 2020 yılında TİSKİ Genel Müdürlüğünün gider bütçesinin 461 milyon TL olarak gerçekleşmesi öngörüldü.Oy çokluğuyla suya yüzde 18,5 oranında zam yapılması ile kabul edilen TİSKİ 2020 Yılı Tarife Cetveli, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105