Trabzon’da uçuşlar başlıyor

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı, yaptığı açıklamada “1 Mayıs’tan itibaren satışa açtı. Trabzon - İstanbul ve Trabzon - Ankara seferleri 20 Nisan,  Trabzon - Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri ise 1 Mayıs itibariyle başlayacak.” dedi.  Türk Hava Yolları Trabzon’da yurt içi seferlerini 20 Nisan tarihinden itibaren başlatacağını açıkladı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı, “THY Yurt dışı seferlerini ise 1 Mayıs’tan itibaren satışa açtı. Trabzon - İstanbul ve Trabzon - Ankara seferleri 20 Nisan,  Trabzon - Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri ise 1 Mayıs itibariyle başlayacak.” dedi.

YURT DIŞI SEFERLERİ 1 MAYIS’TA

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Başkan Kantarcı, “Türk Hava Yolları yurt içi seferlerini 20 Nisan tarihinden itibaren başlatacak. Yurt dışı seferlerini ise 1 Mayıs’tan itibaren satışa açtı. Trabzon - İstanbul ve Trabzon - Ankara seferleri 20 Nisan,  Trabzon - Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri ise 1 Mayıs itibariyle başlayacak.” diye konuştu. Başkan Kantarcı “SunExpress Havayolları’nın Trabzon - İzmir seferleri 1 Mayıs, Trabzon - Antalya seferleri 3 Mayıs’ta bilet satışına başladı. Pegasus Hava Yolları ise 16 Mayıs itibarı ile tüm yurt içi ve yurt dışı biletleri satışa çıkardı. Trabzon - Sabiha  Gökçen seferleri 16 Mayıs, Trabzon - Adana seferleri 17 Mayıs’ta başlayacak.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonUçuşTürsabVolkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.