Trabzon’da yakalananlar hayrete düşürdü!

Valilik açıkladı!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde gerçekleştirdiği kontrollerde huzur ve güvenliği sağlıyor.

FETÖ’YE GEÇİT YOK

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 3 şahsın yakalandığı, 1 şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından, 2 şahsın da çıkarılmış olduğu adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ifade edildi.

19 BİN KİŞİ SORGULANDI

Şehir genelinde yapılan asayiş denetim ve kontrollerinde 19 bin 207 şahsın sorgulamasının gerçekleştirildiği belirtilirken, 339 yabancı uyruklu şahsın denetim ve kontrolü yapılırken, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 272 adet fişek, 2 adet delici kesici alet, 180 gr esrar, 292 adet ecstasy hap, 9 adet sentetik ecza, 7 gr hin keneviri tohumu, 1 adet hassas terazi, 910 paket kaçak sigara, 17 lt kaçak içki ve 341 kg kaçak bal ele geçirildi.

10 KADINA İŞLEM

Fuhuşla mücadele kapsamında 10 kadın hakkında kabahatler kanunundan işlen yapıldığı ifade edilirken, kadınların sınırdaşı edildiği açıklandı.

26 KİLO EROİN

Yabancı plakalı bir araçta narkotik köpeği ile yapılan aramada 26 kilo 630,56 gr eroin maddesi ele geçirilirken araçta bulunan 2 yabancı uyruklu şahıs hakkında işlem başlatılmış ve şahısların çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi.

460 BİN LİRA CEZA 1

0 bin 735 araç ve sürcüsünün de kontrol edildiği ve 1.705 araç sürücüsüne ve tescil plakasına toplamda 460 bin 724 lira cezai işlem uygulandığı ifade edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.