Trabzonspor'da isyan etti... Artık yeter!

Trabzonspor, Muğla'da eski erkek arkadaşı 32 yaşındaki C.M.A. tarafından katledilen 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için taziye mesajları yayınladı ve kadına şiddetin durdurulması çağrısı yaptı.  Pınar Gültekin için spor camiasının sosyal medyada "Kadına şiddete dur de" etiketiyle paylaştığı mesajlardan bazıları şöyle:

TRABZONSPOR "Yeter artık, dur de!"

BEŞİKTAŞ "Bir kadının daha gülüşü soldu. Pınar'ı da kaybettik. Yeter artık!"

GALATASARAY "Pınar Gültekin... Gençliğinin baharında, vahşice yaşamdan koparılan bir kadın daha! Şiddete maruz kalan adını sayamadığımız binlerce kadınımız için susmayalım. Gülüşleri solmasın, hayalleri yarım kalmasın, acımasızca hayattan koparılmasın..."

Siyasilerde isyan etti...

ACISI İÇİMİZİ YAKTI

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise, “Muğla’da vahşi bir cinayette hayatını kaybeden Pınar Gültekin kardeşimizin acısı içimizi yaktı. Ömrünün bağrında gencecik bir can katledildi. Rabbim mekânını cennet eylesin. Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” diye açıklama yaptı.

HAYATTAN KOPARDILAR

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da, “27 yaşında genç bir kadını daha koruyamadık. Bu güzel gülüşü hayattan kopardılar. Muğla'da 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'in ormanlık alanda cansız bedenine ulaşıldığını üzüntüyle öğrendim. Çok yazık... Çok üzgünüm...” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporMuğlaYeter
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.