Trabzonspor Devler Ligi için sahada! İşte Newton'ın ilk 11'i

Süper Lig'de sezonu uzun süre lider götüren ancak corona virüsü nedeniyle verilen aradan sonra bir türlü eski ritmini yakalayamayan Trabzonspor, şampiyonluğu Medipol Başakşehir'e kaptırmıştı. Trabzonspor'da son hafta Konyaspor karşısında alınan mağlubiyet, Sivasspor'un kazanması ile birlikte 2.'liği de zora sokmuştu. Devler Ligi için sahaya çıkacak olan Trabzonspor'da Eddie Newton da 11'ini buna göre belirledi...

Trabzonspor uzun süre zirvede götürdüğü yarışta Başakşehir'e geçilmişti. Karadeniz Fırtınası, şampiyonluğu kaçırdı ancak kendisini Devler Ligi'ne götürecek ikincilik basamağını kaptırmak istemiyor. Bordo-mavililer bugün 21.00'de başlayacak mücadelede Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Tek hedef 3 puanı alarak sezonu ikinci sırada tamamlamak ve Şampiyonlar Ligi sıralamasında kalmak.Bu önemli randevu öncesi Anthony Nwakaeme ve Ahmet Canbaz'ın sakatlıkları sürüyor. Kulübenin yeni patronu Eddie Newton maça as 11'le çıkmayı planlıyor. İstediği skoru erkenden alabilirse kupa finalini düşünerek genç oyuncuları sahaya sürecek.

TAMAM MI DEVAM MI?

Trabzonspor'un ligdeki Kayserispor ve kupadaki Aytemiz Alanyaspor karşılaşmaları Eddie Newton için farklı bir önem taşıyor. Söz konusu iki mücadelede iyi performansı sonuçlar da takip ederse İngiliz futbol adamıyla yola devam edilme ihtimali var. Kariyerinde Carlo Ancelotti, Jose Mourinho, Maurizio Sarri, Roberto di Matteo, Guus Hiddink, Andre-Villas Boas gibi ünlü hocaların yardımcılığını yapan Eddie Newton'un pro lisans teknik direktörlük belgesi de bulunuyor.

GÖZLER KRALLIKTA

Süper Lig'de sezonu kimin gol kralı olarak bitireceği büyük merak konusu. Fırtına'nın süper yıldızı Alexander Sörloth 23 defa ağları sarstı. Alanyaspor'un gol makinesi Papiss Cisse de 22 defa fileleri havalandırdı.Norveçli yıldız ilk basamaktaki yerini korursa Necmi Perekli,Fatih Tekke, Sota Arveladze ve Burak Yılmaz'dan sonra bordo-mavili camiadan çıkan 5. gol kralı olacak.

KAYSERİSPOR-TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER

Kayserispor: Lung, Zoran, Sapunaru, Diego, Yasir, Campanharo, Djedje, Hasan Hüseyin, Henrique, Mesanovic, Kravets

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Novak, Sosa, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Ekuban, Sörloth

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.